Mollerup Golf Club


Mollerup Golfcafé og Restaurant

Lige i nabolaget til landsbyerne Lisbjerg, Skejby, Terp og Kasted har Mollerup Golf Club hjemme, og her finder man Mollerup Golfcafé & Restaurant. Samlingssted for klubbens godt 1.100 medlemmer og mange gæster, – også ikke-golfere.

Golfcafé & restaurant er åbent for alle

Vi hører det ofte fra folk, der kører forbi på Mollerupvej og synes, at det ser så hyggeligt ud. Mon det er muligt for andre end golfspillere at gå ind for at nyde en forfriskning på den solfyldte terrasse eller måske få lidt at spise.

Det er muligt, – og alle er velkomne.

Mollerup Golfcafé & restaurant til hverdag og fest

Mollerup Golfcafé & Restaurant har til huse i en ny og moderne indrettet bygning, indviet i 2011. Vi har dels et hyggeligt caféområde, der er omdrejningspunktet i hverdagen for golfspillere og gæster, dels et stort klub- og restaurations lokale til større arrangementer af enhver art som familiefester, møder og konferencer eller til andre arrangementer af enhver art. Med plads til op til 120 spisende gæster.

Gode, velindrettede køkkenfaciliteter og dygtige medarbejdere sikrer, at der kan tilberedes og serveres god og lækker mad til enhver lejlighed.

Caféen er åben for alle, – også for dig, der ikke spiller golf. Er du til fods, på cykel eller i bil for at nyde den smukke natur i vores område, er du velkommen, hvis du trænger til et lille hvil og en forfriskning, en kop kaffe eller lidt at spise. Caféen har hver uge et godt tilbud på en middagsret, som annonceres på klubbens hjemmeside, www.mollerupgolfclub.dk.

Mollerup Golfcafé & Restaurant er åben for alle, også ikke-golfere, der har behov for et godt sted at være, når der er barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller enhver anden familiefest samt receptioner eller firmafester.

Velkommen i Mollerup Golfcafé og Restaurant