NU SKER DET SNART…


…at den nye genbrugsstation i Lisbjerg åbner. Efter en forsinkelse på omtrent tre måneder. Så vi har spurgt, hvornår vi kan komme ind med den brugte spolebåndoptager, pandepladerne fra hønsehuset og grenene fra busken, der står i vejen. Svaret er ikke præcist. Man har ganske vist en dato man satser på – og til dels også regner med. Men for at få tilladelsen til at kundgøre denne nyhed i lstk.dk, må vi nøjes med at angive tidspunktet for åbningen således: ULTIMO MARTS 22.

Det er så sandelig også noget af en Genbrugsstation, der på ingen måde ligner den gamle, eller, for den sags skyld, alle de andre. Og det er ikke kun en Genbrugsstation, det er en Station som i al væsentlighed består af genbrugte materialer – lige bortset fra betonarbejdet og asfalten. Og så er der plads til rigtig mange brugere. Der er faktisk to rundkørsler; en med en “lille” radius og en med en noget større radius. Det skal opleves. Når man har set det en gang, forstår man meget bedre principperne i anlæggets udformning.

Her er lidt indtryk fra stationen den sidste dag i februar. Med solskin.