Svanemærket bilvask


20.08.19/Lisbjerg: I morgen er det onsdag, den 21. august. Da åbner den nye vaskehal ved OK i Lisbjerg officielt. Men allerede her til morgen har den første bil testet anlægget – og det har fungeret perfekt, oplyser ejeren af bilen, Doris Pedersen, der er ansvarlig for driften af OK, Lisbjerg.

Vaskeanlægget er Svanemærket. Det betyder, at vaskehallen fungerer som et biologisk rensningsanlæg, der renser og genbruger vandet uden brug af kemikalier. Det reducerer forbruget af friskvand med op til 85 %. Al belysning er LED og på taget installeres solceller, der bidrager til driften af anlægget. Der bruges udelukkende miljøvenlige vaskemidler.

Anlægsarbejdet omkring den nye vaskehal er endnu ikke afsluttet. Bl.a. vil noget af den gamle bygning blive revet ned, hvilket sikrer bedre tilkørselsforhold ved varelevering. (foto/txt ww)