Stoppestedet Lisbjerg-Terp


I 3,5 år har Kirkestien mellem Lisbjerg og Terp været afbrudt/spærret grundet etableringen af Aarhus Letbane. I flere omgange har Letbanen forsøgt at afspærre stien på begge sider af banen, men hver gang har brugerne opfundet løsninger, der har sikret fortsat brug af stien. Men nu er arbejdet med at sammenkoble de to stidele begyndt. Det startede fredag, den 9. november og forventes at være afsluttet med udgangen af uge 47.

Hvad vi imidlertid ikke ved, er, hvornår hele stien bliver renoveret/opgraderet. Lige nu arbejder vi på at få indblik i både en tidsplan og en plan for den fremtidige standard. En ting er dog fastlagt, nemlig at stien bliver belyst på strækningen af Lisbjerg til stoppestedet. Det sker ved hjælp af pullerter, hvilket giver en god belysning af stien uden at blænde. Foto fra 13. november 2018.   /ww