Der blæste en wældig wind…


…den daw ud fra west. Men det forhindrede ikke børn og voksne i at møde op ved stoppestedet Klokhøjen, hvor superCYKELstien skulle indvies. Folk fra kommunen var i gang med at opstille vand og en meget dejlig kage. Men det startede arrangementet ikke med – altså drikke og spise. Først skulle der cykles. Og man kan ikke cykle, hvis snoren ikke er klippet. Det fik rådmand Büyamin Simsek hjælp til fra friske elever fra Lisbjergskolen. Og da han så havde fået sin cykelhjelm på, kunne der meldes afgang. Turen gik til Paludan-Müllers Vej. Og retur. Det foregik i en meget frisk vind, men også med masser af sol. Ved tilbagekomsten var kagebaren åben.

Og når TV vil interviewe små poder, så må man ned på knæ, som det ses på et af billederne.

Supercykelstien er ikke 100% færdig. Der mangler reparationer af asfalten forskellige steder. Og så er vi blevet lovet, at stien bliver belyst på strækningen fra Lisbjerg til Paludan-Müllers Vej. Det skal nok bliver godt.  /ww

Officiel åbning af Supercykelstien Lisbjerg – Paludan-Müllers Vej. 24. september 2018.