Aarhus Høstfest 2018 – Vi vil hylde høsten sammen i Aarhus!


Lørdag d. 18. august afholder Smag på Aarhus og Økologisk Landsforening en unik langbordsmiddag under åben himmel for 500 gæster på Frederiks Allé – i hjertet af Aarhus!

Kokke fra tre af Aarhus’ bedste restauranter serverer en lækker tre-retters menu med lokale råvarer fra økologiske landmænd.

Siden tidernes morgen har høsten været en særlig tid på året. En tid, hvor sæsonens hårde arbejde på marken belønnes med en overflod af smukke råvarer. Lige så længe har man fejret høsten i fællesskab ved høstmåltider og høstfester. Men traditionen for fælles fejring af høsten er forsvundet.

Aarhus Høstfest er byens nye fælles høsttradition. Det er Aarhus, når den er bedst. Det er en festmiddag, hvor byen og landet slår sig sammen og fejrer frugten af landmandens hårde arbejde med en helt unik middag midt i byen.

Og i bedste sammenskuds-ånd bringer alle noget med til bordet. De økologiske landmænd bringer smukke økologiske råvarer, kokkene leverer håndværk og kreativitet, når de kreerer måltidet og en håndfuld af byens grønne og bæredygtige frivillige fællesskaber leverer værtsskab, oplevelse og sammenhold. Og hver en gæst leverer fejring, nærvær, løssluppenhed og egen service.

Vi vil hylde høsten, vi vil samle land og by, vi vil hinanden!
Det hele foregår på en helt enestående lokation under åben himmel på Frederiks Allé – i hjertet af Aarhus.

Link til billetter:
https://billetto.dk/da/e/aarhus-hostfest-2018-billetter-262763

Link til facebook begivenhed:
https://www.facebook.com/events/237168136838951/